Evenementen
Clinic teugeldruk meting 10 juli

Clinic teugeldruk meting 10 juli

Schrijf u snel in 10 Juli Clinic teugelsensoren van Ipos.

Clinic van Menke Steenberen en Lisette Zaal:

Menke Steenbergen is de oprichter en CEO van Ipos technology studeerde geneeskunde en is een gekwalificeerd instructeur. Is lid van ISES, KNHS en KNMvD.

Lisette Zaal gekwalificeerd instructeur Springen/dressuur, gecertificeerd coach/instructeur teugelsensoren, gecertificeerd ruiterfitness.

Wat kunt u verwachten:

In de ochtend wordt er een lezing gegeven door Menke. Daarin vertelt ze over de teugelsensoren in werking met het paard en ruiter. Uitslagen van wetenschappelijke onderzoeken, ondervindingen betreft de teugelsensoren. Erg leerzaam echt een eyeopener.

In de middag het rijden op het paard met de teugelsensoren. U krijgt 45 min les van Menke en Lisette. Er wordt gekeken naar houding en invloed daarvan, symmetrie en de horizontale en verticale balans van de combinaties.

Tips, oefeningen + de eindmeting worden in de les besproken.

Ook echt een aanrader. Dit zal uw trainging meetbaar maken. Wat mooie inzicht geeft om met nog meer kwaliteit u paard en u zelf te kunnen trainen.

Wilt u toch niet rijden maar wel de uitleg van de metingen krijgen.

Om eventueel in u eigen rijden of instructielessen te kunnen inzetten.

Wat kunt u hierbij verwachten? U kijkt mee op de monitor waar de metingen zichtbaar zijn en krijgt daar direct uitleg bij.

Voor deze meting hoeft u niet op de manege te rijden om mee te kunnen doen! Ook iedereen geïnterneerd van buitenaf is van harte welkom.

Er zijn 3 opties waaruit gekozen kan worden:

1. Kosten lezing + meting uitleg zonder paard: € 20.

2. Kosten alleen de lezing € 10.

3. Kosten lezing + les 45 min op het paard met 10 % Korting: € 45. (Manegepaard op aanvraag) (maar beperkt ruimte, inschrijving met loting)

Voor vragen kunt u terecht bij Lisette Zaal, zij is op dinsdag, woensdag avond en vrijdag middag en avond aanwezig op de manege.

Teugeldruk meting Capelse Manege